Укрзалізниця запустить на маршруті Бориспільського експресу новий поїзд

Укрзалізниця запустить на маршруті Бориспільського експресу новий поїзд

Укрінформ
До кінця року Укрзалізниця запустить на маршруті Бориспільського експресу новий поїзд українського виробництва.

Про це повідомив у середу у Facebook голова правління АТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов.

"На черзі - новий поїзд українського виробництва, який компанія отримає до кінця року. Курсуватиме він якраз за маршрутом Kyiv Boryspil Express", - написав він.

У соцмережах Кравцов виклав також фото чергового рейкового автобуса польського виробництва PESА , який модернізований в Україні і невдовзі має бути введений в експлуатацію на залізничному маршруті Київ- аеропорт "Бориспіль".

" + ще один Kyiv Boryspil Express у Міжнародний аеропорт "Бориспіль". 6-та PESА для експресу фактично готова. Максимальну модернізацію автобусів польського виробництва Укрзалізниця проводить у власних депо", - зазначив він.

Читайте також: Укрзалізниця призначила 69 "святкових" рейсів

Кравцов пояснив, що Укрзалізниця змушена модернізувати рейкові автобуси PESА, а не закуповувати в повному обсязі нові потяги, через фінансування. "Тут головне - питання фінансування. Ефективність і необхідність проекту швидкісного сполучення з аеропортом ми довели у перші місяці його реалізації. І змінювати рухомий склад ми будемо крок за кроком", - підкреслив він.

Як повідомляв Укрінформ, сполучення між Києвом та Міжнародним аеропортом "Бориспіль" Укрзалізниця відкрила 30 листопада 2018 року. Експрес функціонує в режимі 24/7 та щодоби здійснює 27 рейсів.

Квитки на експрес можна придбати в кіосках самообслуговування на вокзалі в Києві. Для придбання квитка за готівковий розрахунок організовані дві спеціальні каси на Центральному та Південному вокзалах. В аеропорту "Бориспіль" квитки можна придбати в касах та терміналах, що розташовані на вході до залізничної платформи. На станції "Дарниця" квитки можна придбати в касі №2. Вартість квитка – 80 грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-