Тука назвав дві основні проблеми України стосовно Криму

Тука назвав дві основні проблеми України стосовно Криму

Укрінформ
У міністерства у справах окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України на даний час є щодо Криму дві основні проблеми - розміщення вимушених переселенців з анексованого Росією півострова та війна за інформаційний простір Криму.

Про це у розмові з кореспондентом Укрінформу розповів заступник міністра у справах окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Георгій Тука, відповідаючи на запитання щодо основних на даний час проблем для міністерства стосовно Криму.

"Перш за все, це розміщення переселенців, які виїхали з Криму. І також та справа, яку ми зараз спостерігаємо - війна за інформаційний простір. Цим самим ми зараз займаємось", - сказав Тука.

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині неподалік контрольного пункту в'їзду-виїзду "Чонгар" біля адмінмежі з Кримом у п'ятницю у другій половині дня відбулася урочиста церемонія початку будівництва телекомунікаційної вежі, яка транслюватиме українське радіо і телебачення на південні райони Херсонщини та анексований Росією Крим.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-