Окупанти в Криму грозяться припиняти українське мовлення

Окупанти в Криму грозяться припиняти українське мовлення

Укрінформ
«Влада» окупованого Криму заявляє, що українське мовлення в Криму буде припинено як таке, що не відповідає російському законодавству.

Про це пишуть Крим.Реалії з посиланням на так званого міністра внутрішньої політики, інформації і зв'язку Криму Дмитра Полонського.

«У нас достатньо технічних засобів, щоб припинити недозволене російським законодавством мовлення на території республіки Крим», - сказав Полонський.

На його думку, результатом встановлення нової вежі біля Чонгара може стати «тільки стійкіший прийом українських програм у самій Херсонській області».

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині неподалік контрольного пункту в'їзду-виїзду "Чонгар" біля адмінмежі з Кримом у п'ятницю почали будівництво телекомунікаційної вежі, яка транслюватиме українське радіо і телебачення на південні райони Херсонщини й анексований Росією Крим. Висота вежі становитиме 150 метрів, вартість безпосередньо вежі - 1 мільйон гривень, а вартість її будівництва - 500 тисяч гривень.

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на своєму засіданні 1 грудня прийняла рішення звернутися в Український державний центр радіочастот з проханням прорахувати частоти для організації цифрового мовлення на Крим. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-