В «суді» Севастополя матеріалів на «диверсанта» Пархоменка не отримували

В «суді» Севастополя матеріалів на «диверсанта» Пархоменка не отримували

Укрінформ
В підконтрольному Росії «суді» Севастополя заявили, що матеріали щодо нібито «українського диверсанта» Леоніда Пархоменка до них не надходили.

Про це повідомили у прес-службі так званого Севастопольського міського суду.

«У зв'язку з поширенням в ЗМІ неправдивої інформації по справі Пархоменка Л. С. повідомляємо: на сьогодні матеріалів у вказаній справі до Ленінського районного суду міста Севастополя не надходило», - повідомляє «міськсуд», пообіцявши «про надходження повідомити додатково».

Як повідомляв Укрінформ з посиланням на російські ЗМІ, напередодні в Севастополі ФСБ РФ затримала колишнього співробітника штабу Чорноморського флоту Леоніда Пархоменка за підозрою в шпигунстві на користь України. Йому загрожує до 20 років ув'язнення. У Міністерстві оборони України повідомлення про «українських шпигунів» в Криму назвали черговим фейком.

Раніше, 10 листопада, ФСБ відзвітувала про затримання "українських диверсантів" Дмитра Штиблікова, Олексія Бессарабова і Володимира Дудки. Суд в Севастополі взяв їх під варту на два місяці. 21 листопада Київський районний суд Сімферополя на два місяці заарештував ще двох фігурантів справи про підготовку диверсій в Криму - Олексія Стогнія і Гліба Шаблія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-