Швейцарія додала в санкційний список

Швейцарія додала в санкційний список "депутатів" Держдуми з Криму

Укрінформ
Швейцарія розширила список осіб, які не зможуть обходити санкції Сполучених Штатів та Євросоюзу, введені через агресію Росії в Україні.

До списку додані прізвища шести осіб, котрі нещодавно були обрані депутатами Держдуми РФ в анексованому Криму та Севастополі, йдеться в повідомленні Державного секретаріату з економічних справ Швейцарії.

"17 листопада 2016 року федеральний Департамент з економічних питань, освіти і досліджень (EAER) змінив список осіб, що додається до указу про заходи щодо запобігання обходу міжнародних санкцій, пов’язаних із ситуацією в Україні", - йдеться в повідомленні.

Заходи набули чинності з моменту опублікування документа.

Раніше ЄС додав до переліку осіб і компаній, щодо яких діють санкції у зв'язку з порушенням територіальної цілісності, суверенітету і незалежності України, шість "депутатів" Держдуми РФ, обраних в окупованому Криму.

Слідом за Євросоюзом міністерство фінансів США розширило список індивідуальних санкцій, пов'язаних з окупацією РФ українського Криму, також додавши до нього шість осіб, які отримали мандати депутатів Держдуми РФ на території півострова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-