Полозов скаржиться адвокатській палаті Москви на тиск у

Полозов скаржиться адвокатській палаті Москви на тиск у "справі Умерова"

Укрінформ
Адвокат керівників Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умерова й Ахтема Чийгоза Микола Полозов звернувся у Раду адвокатської палати Москви "за отриманням роз'яснень про дії адвоката у складній етичній ситуації" у зв'язку зі "справою Умерова".

Про це Полозов повідомив у Фейсбуці.

"У зв'язку з продовженням здійснення органами ФСБ Росії та "кримської прокуратури" незаконних спроб проведення щодо мене слідчих дій - допиту в якості свідка у кримінальній справі щодо Ільмі Умерова, за обставинами, що стали мені відомими у зв'язку з наданням йому юридичної допомоги, я був змушений звернутися у Раду Адвокатської палати м.Москви за отриманням роз'яснень про дії адвоката у складній етичній ситуації", - написав захисник.

На його думку, у цій ситуації "адвокатська корпорація має висловити свою тверду думку щодо збереження та захисту інституту адвокатської таємниці, гарантованої Конституцією Росії, від антиконституційного бажання слідчих органів ФСБ і прокуратури цей інститут розтоптати".

Як повідомлялося, минулого вівторка "суд" в окупованому Криму задовольнив позов ФСБ і так званої прокуратури проти адвоката Миколи Полозова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-