ФСБ оприлюднила кадри з нібито «зізнаннями» українських «диверсантів»

ФСБ оприлюднила кадри з нібито «зізнаннями» українських «диверсантів»

Укрінформ
Федеральна служба безпеки Росії оприлюднила в понеділок кадри, на яких заарештовані в Севастополі нібито «співробітники Головного розвідуправління України» «зізнаються» у підготовці диверсій і зборі розвідданих в окупованому Криму.

Про це повідомляє «РІА Новості».

На відео допиту, представлених ЦГЗ ФСБ - заарештовані Олексій Бесарбов і Дмитро Штибліков.

"Збір розвідувальної інформації про дислокацію та організацію нових частин Збройних сил Росії на території Криму, підбір об'єктів для вчинення диверсій, збір розвідувальної інформації та даних про склад, дислокацію, організаційно-штатну структуру, завдання військових підрозділів на території Криму", - сказав на камеру Штибліков, відповідаючи на питання про свою діяльність з моменту анексії Криму.

Як повідомляв Укрінформ, раніше у ФСБ Росії заявили, що 9 листопада затримали в анексованому Севастополі «чергових «українських диверсантів», які нібито планували диверсійні акції на стратегічних об'єктах окупованого Криму. ЗМІ назвали імена затриманих. Серед них - Олексій Бесарабов, Дмитро Штибліков і Володимир Дудка. Затриманих суд заарештував на два місяці.

Коментуючи цю інформацію, офіційний представник Міністерства оборони України з питань АТО полковник Андрій Лисенко заявив, що українських військових в окупованому Криму не затримували.

У свою чергу, секретар РНБО Олександр Турчинов зазначив, що провокаційні заяви спецслужб Російської Федерації про затримання нових українських диверсантів на території тимчасово окупованого Криму суперечать здоровому глузду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-