Полозов vs ФСБ:

Полозов vs ФСБ: "двобій" призначений на завтра

Укрінформ
8 листопада у так званому Верховному суді Криму відбудеться засідання у справі проти російського адвоката Миколи Полозова.

Про це повідомив сам Полозов у Twitter

"Завтра о 9.20 у Верховному суді Криму засідання у справі ФСБ проти мене, а о 10:00 там же продовження суду у справі Ахтема Чийгоза. Насичено", - написав Полозов.

Раніше Полозов заявляв, що його діяльність у Криму "під великим тиском", і що на нього "здійснюється "полювання".

"Проти мене у Криму наразі збираються порушувати кримінальну справу. Йде дослідча перевірка за двома статтями - 319-ою і 297-ою Кримінального кодексу РФ "зневага до представника влади" та "неповага до суду і до учасників процесу". Ніби від мого імені були якісь публікації в інтернеті відносно прокурора по справі Чийгоза", - розповів адвокат в ефірі "Громадського" у суботу.

Як повідомляв Укрінформ, Микола Полозов в останню суботу та неділю працював у Києві над збиранням доказів у справі свого підзахисного - заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтема Чийгоза. В окупованому Криму пройшли вже 35 судових засідань у сфабрикованій справі проти Чийгоза, обвинуваченого у масових безладах біля стін Верховної Ради АРК 26 лютого 2014 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-