На вихідні Полозов працюватиме зі справою Чийгоза в Києві

На вихідні Полозов працюватиме зі справою Чийгоза в Києві

Укрінформ
Російський адвокат Микола Полозов приїжджає в Київ на суботу і неділю, щоби працювати над справою заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтема Чийгоза, якого окупанти судять у Криму.

Про це адвокат написав у Фейсбуці. 

"Завтра і післязавтра буду в Києві працювати по справі Ахтема Чийгоза", - йдеться в повідомленні.

Як писав Полозов раніше, приїхати в Київ для збору доказів по справі він може тільки на вихідні, тому що в будні дні зайнятий на судових засіданнях у справі Чийгоза в Криму.

Також захисник зазначає: "Надходить багато запитань щодо мого переслідування російською владою в Криму і щодо викриття діяльності Новікова (адвоката Іллі Новікова, одного із захисників Надії Савченко. - Ред.). Графік роботи щільний, але постараюся знайти час, щоб відповісти на всі запитання".

Як повідомлялося, в окупованому Криму відбулися вже 35 судових засідань за сфабрикованою справою про обвинувачення Ахтема Чийгоза у масових заворушеннях 26 лютого 2014 року.

Того дня, напередодні захоплення Росією Криму, на мітингах прихильників і противників приєднання півострова до РФ постраждали кількадесят людей. Чийгоз залишається в ув'язненні вже понад  півтора року, з січня 2015 року. Нещодавно термін його затримання було вчергове продовжено до січня 2017 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-