У суді над Чийгозом допитують колишнього охоронця Аксьонова

У суді над Чийгозом допитують колишнього охоронця Аксьонова

Укрінформ
В окупованому Криму проходить 35-е судове засідання за сфабрикованою справою Ахтема Чийгоза. Допитують чергового свідка обвинувачення, який 26 лютого 2014 року охороняв кремлівського ставленика Сергія Аксьонова.

Про це повідомляє у Twitter адвокат Чийгоза Микола Полозов.

"Наступний свідок звинувачення Акімов Олексій Володимирович... Під час подій 26.02.14 свідок Акімов був особистим охоронцем Аксьонова", - йдеться в повідомленні.

Зараз, за словами захисника, свідок служить заступником командира взводу в Нацгвардії РФ.

На початку сьогоднішнього засідання було закінчено допит Ярослава Анохіна, перерваний напередодні через проблеми зі зв'язком.

Як повідомляв Укрінформ, заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтема Чийгоза звинувачують в організації масових заворушень 26 лютого 2014 року, коли біля Верховної Ради Криму відбулися мітинги прихильників і противників "приєднання" півострова до Росії. Чийгоз був заарештований наприкінці січня 2015 р. У липні 2016-го так званий Верховний суд Криму виділив справу Чийгоза в окреме провадження. Нещодавно термін його перебування під вартою було вкотре продовжено - до 8 січня 2017 р. Незважаючи на неодноразові клопотання захисту, судові засідання проводяться в режимі відеоконференції, без доставки обвинувачуваного в зал суду, і ускладнюються неякісним зв'язком.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-