Блекаут в Криму: парк левів «Тайган» отримав жорсткий графік відключень

Блекаут в Криму: парк левів «Тайган» отримав жорсткий графік відключень

Укрінформ
Регіони окупованого Криму переводять на жорсткий ліміт споживання електроенергії. Свій графік відключення електрики отримав і розташований у Білогірському районі кримський парк левів «Тайган».

Про це повідомляє на своєму сайті власник зоопарку «Казка» і парку левів «Тайган» Олег Зубков.

«Не встигли ми усвідомити, як зимуватиме зоопарк «Казка» з лімітом споживання електроенергії в 418 кВт на добу, як і парк левів «Тайган» отримав свій графік відключень електроенергії», - повідомив Зубков.

За його словами, згідно з графіком, подача електроенергії здійснюватиметься «по кілька годин вдень і по кілька годин вночі». Тому, вважає Зубков, «час запасатися соляркою і готуватися жити на генераторах і буржуйках».

При цьому керівник зоопарку запитує: «А як же слова глави Республіки взимку і навесні 2016 року про те, що енергетична проблема в Криму вирішена?! Знову обдурили?!».

Як відомо, з грудня 2015 року до окупованого Росією Криму не надходить електроенергія з материкової України у зв'язку з пошкодженням електроопор у Херсонській області. За твердженням «влади» Криму, нині півострів забезпечується електроенергією власної генерації та через так званий енергоміст з Краснодарського краю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-