"Потерпілий" у справі Чийгоза поїхав жити до Києва - адвокат

Укрінформ
У четвер у кримському "суді" у справі заступника глави Меджлісу кримськотатарського народу Ахтема Чийгоза завершилося чергове засідання, на якому була велика нестача "потерпілих".

Про це адвокат Микола Полозов написав у своєму Twitter

"Судове засідання у справі Ахтема Чийгоза завершено. Наступний суд відбудеться у вівторок, 11 жовтня, о 9:30", - пише Полозов.

У четвер допитали тільки одного "потерпілого" - Олександра Кириєнка, члена козацтва з 2004 року. Сьогоднішнє засідання характеризувалося масовим нез'явленням оголошених раніше потерпілих. Днем раніше говорилося, що їх приводитимуть примусово. Проте в четвер з'ясувалося, що "потерпілий Худоносов поїхав на пмп до Києва". Прокурору надано час до 20 жовтня, щоб знайти його.

"Найближчим часом поїду до Києва. Серед інших питань - розшук потерпілого у справі Чийгоза", - іронізує адвокат.

Як повідомляв Укрінформ, окупаційна влада Криму тримає Чийгоза під вартою з 29 січня 2015 року. Всього у сфальсифікованій кримінальній справі про масові заворушення під час мітингу 26 лютого 2014 року біля Верховної Ради АРК проходять шестеро обвинувачених. Трьох з них - Ахтема Чийгоза, Мустафу Дегерменджі та Алі Асанова - тримають у СІЗО-1 Сімферополя, ще троє - Ескендер Кантемір, Арсен Юнусов і Ескендер Емірвалієв - чекають на вирок вдома, їх узяли на поруки.

Згодом так званий Верховний суд Криму виділив справу Чийгоза в окреме виробництво. Йому інкримінують організацію масових заворушень біля стін парламенту АРК 26 лютого 2014 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-