Кримського активіста підозрюють у

Кримського активіста підозрюють у "невизнанні кордонів РФ"

Укрінформ
Обшук у будинку члена Феодосійського регіонального Меджлісу кримськотатарського народу завершився. Сулеймана Кадирова підозрюють у "невизнанні кордонів Російської Федерації".

Про це на своїй сторінці в Фейсбуці написав голова ЦВК Курултаю кримськотатарського народу Заїр Смедляєв.

"Завершився обшук у будинку кримськотатарського активіста Сулеймана Кадирова. Під час обшуку вилучили ноутбук і телефон. Обшук проводився на підставі постанови судді Родіонова Ігоря Івановича на проведення огляду у підозрі в закликах до невизнання кордонів Російської Федерації і підтримки кримськотатарського батальйону "Аскер", - написав Смедляєв.

За його словами, силовики нібито посилаються на репортаж від 29 березня, в якому Сулейман Кадиров говорив: "Крим - це Україна".

Як уточнив Смедляєв, найближчими днями активіста "обіцяли запросити на допит в Центр "Е" на Декабристів, 19 в Сімферополі.

Раніше Укрінформ повідомляв, що в середу вранці силовики окупаційної влади у Феодосії почали проводити обшук у будинку члена Феодосійського регіонального меджлісу. Голова ЦВК Курултаю кримськотатарського народу розцінив цей факт, як "початок чергового витка з залякування кримських татар".

Фото: facebook.com/lenizasafie

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-