Полозов розповів про плани захисту справ кримських татар

Полозов розповів про плани захисту справ кримських татар

Укрінформ
В середу-п'ятницю адвокат Микола Полозов, крім роботи по справі Ахтема Чийгоза, займеться громадською роботою в рамках комітету «Крим» - зустрітися з близькими викраденого у травні Ервіна Ібрагімова.

Про це він розповів кореспондентові Укрінформу.

«У четвер і п'ятницю з 9.30 відбудуться два засідання по справі Ахтема Чийгоза. До того, в середу, я планую відвідати його в СІЗО. Також буду працювати в рамках роботи громадського комітету «Крим». Зокрема, планую зустрітися з родичами Ервіна Ібрагімова, викраденого в травні цього року», - сказав Полозов.

Сам екс-депутат міськради, член виконкому Всесвітнього конгресу кримських татар Ервін Ібрагімов зник у Бахчисараї в ніч на 25 травня. Його машину знайшли покинутою посеред дороги. Зниклий збирався з членами Меджлісу 25 травня відправитися в Судак, де тривав суд над кримськотатарськими активістами.

Що стосується справи Ахтема Чийгоза, то в цій справі в четвер-п'ятницю триватимуть допити «постраждалих». На даний момент опитано 29 з 84 заявлених. Після цього почнуться допити свідків звинувачення – ще 78 осіб.

Як повідомляв Укрінформ, так званий «Верховний суд Криму» виділив справу Ахтема Чийгоза в окреме провадження зі справи "26 лютого". Чийгозу інкримінують організацію масових заворушень біля стін парламенту АРК 26 лютого 2014 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-