У Севастополі бігборд екс-регіонала забризкали жовтим і синім

У Севастополі бігборд екс-регіонала забризкали жовтим і синім

Фото
Укрінформ
У Севастополі бігборд колишнього члена Партії регіонів, а нині кандидата у Держдуму РФ від партії "Єдина Росія" забризкали синьою і жовтою фарбою.

Про це повідомляє ресурс "Крим.Реалії".

"У Севастополі забризкали в кольори українського прапора передвиборний бігборд кандидата № 1 від партії "Єдина Росія Анатолія Беліка", - йдеться у повідомленні.

За інформацією ресурсу, Бєлік відомий у місті як активний учасник і спонсор "російської весни". 

До 2014 року він кілька разів балотувався в народні депутати України, але жодного разу ним не став. Зокрема, на виборах 2012 року він зняв свою кандидатуру на користь колишнього міністра оборони Павла Лебедєва.

В окупованому Севастополі у своїй виборчій кампанії у Держдуму РФ він активно задіює педагогів однієї з приватних шкіл, яку спонсорує.

Нагадаємо, проти проведення виборів у Державну Думу РФ на території окупованого Криму виступила Верховна Рада України, звернувшись до парламентів іноземних держав і міжнародних організацій з проханням утриматися від участі у спостереженні за перебігом виборів і відмовитися від визнання їх результатів. 

Із закликами не брати участь у нелегітимних виборах в Криму виступили також міністр закордонних справ України Павло Клімкін і голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.

Фото: Крим. Реалії

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-