Клімкін закликав не брати участі у виборчому фарсі в Криму

Клімкін закликав не брати участі у виборчому фарсі в Криму

Укрінформ
Міністр закордонних справ України Павло Клімкін закликає всіх не брати участь у нелегітимних "виборах", які окупаційна влада Криму планує провести наступної неділі.

Про це він заявив на спільному брифінгу з міністром закордонних справ Республіки Польща Вітольдом Ващиковським у вівторок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми обговорили, що ми можемо зробити разом з ЄС для протидії російській агресії в контексті того, що відбувається на Донбасі і навколо Донбасу, і зокрема того, що сьогодні відбувається на території тимчасово окупованого Криму, де окупаційна влада планує провести нелегітимні і нікчемні вибори... Я казав і хочу повторити це ще раз: я закликаю всіх не брати участі в тому фарсі, який окупаційна влада хоче влаштувати на території окупованого Криму і який хочуть назвати виборами наступної неділі", - сказав Клімкін.

Він додав, що також обговорив з польським колегою взаємодію на шляху євроінтеграції України, сприяння імплементації Угоди про асоціацію, а також застосування в нашій державі польського досвіду децентралізації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-