Справа Чийгоза: адвокат викрив одного з

Справа Чийгоза: адвокат викрив одного з "потерпілих"

Політв’язні
Укрінформ
На суді над заступником голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтемом Чийгозом йдуть допити "потерпілих", у п'ятницю - дві особи.

Про це адвокат Микола Полозов повідомив у Твіттері.

"Засідання у справі Ахтема Чийгоза почалося. Сьогодні два потерпілих. Перший потерпілий Юшков Володимир Олегович. Бачив Чийгоза, але не знає про його дії, які на думку обвинувачення спричинили організації масових заворушень. Юшков записався в "народне ополчення" ввечері 26.02.14. Потерпілим згодом став організовано, за вказівкою керівництва", - пише Полозов.

Почався також допит другого, запланованого на сьогодні "потерпілого": Анохін Євген Станіславович, "народний ополченець" з 23.02.14.

Перед допитом "потерпілих" суд відхилив чергове клопотання подане захистом - про доставляння Чийгоза в зал суду. Той бере участь в засіданні по відеозв'язку.

Як повідомляв Укрінформ, так званий Верховний суд Криму виділив справу Ахтема Чийгоза в окреме провадження. Чийгозу інкримінують організацію масових заворушень біля стін парламенту АРК 26 лютого 2014 року. 20 липня суд продовжив арешт до 8 жовтня трьом фігурантам справи "26 лютого" - Ахтему Чийгозу, Мустафі Дегерменджі і Алі Асанову.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-