Полозов розповів, як суд допитує

Полозов розповів, як суд допитує "потерпілих" у справі Чийгоза

Укрінформ
На суді над заступником глави Меджлісу кримськотатарського народу Ахтемом Чийгозом допитують "потерпілих".

Про це адвокат Микола Полозов пише у Твіттер.

"Допит потерпілого Дудкіна завершено. Наступний потерпілий Кобозєв Артем Олегович. Потерпілий Кобозєв: "Бачив Українські прапори, кримськотатарські, прапор АТО. З нашого боку імперський прапор, Криму, РФ", - повідомляє Полозов.

За словами Кобозєва, 26 лютого 2014 року "Чийгоз ходив між рядами, говорив щось кримськотатарською, після чого починалася тиснява". В описі Кобозєва ситуація виглядала так: "Тиснява була організована, на нас кричали матом, обіцяли перерізати горло. Керівником "народного ополчення" був Аксьонов С. В". "Прапор АТО", за версією "потерпілого", - це прапор "Правого сектора" і прапор української армії.  

Раніше потерпілий Дудкін Олег Володимирович з прокремлівської "четвертої роти народного ополчення", передусім, сказав, що Ахтема Чийгоза не знає. Дудкін також заявив: "З нашого боку була координація, потім припинилася. Закликів до насильства я не чув. Хто розпилював сльозогінний газ я не знаю, стверджувати, що розпилювали опоненти не можу".

До допиту "потерпілих" суд відхилив усі клопотання, подані захистом.

Як повідомляв Укрінформ, так званий Верховний суд Криму виділив справу Ахтема Чийгоза в окреме провадження. Чийгозу інкримінують організацію масових заворушень біля стін парламенту АРК 26 лютого 2014 року. 20 липня суд продовжив арешт до 8 жовтня трьом фігурантам справи "26 лютого" - Ахтему Чийгозу, Мустафі Дегерменджи та Алі Асанову.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-