РФ перекинула в Крим десантно-штурмову бригаду

РФ перекинула в Крим десантно-штурмову бригаду

Укрінформ
Росія перекинула десантно-штурмову бригаду Повітряно-десантних військ в окупований Крим, де проведе відпрацювання елементів стрибка.

Про це повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на департамент інформації і масових комунікацій Міноборони РФ. 

"У рамках раптової перевірки особовий склад і військову техніку Камишинської окремої десантно-штурмової бригади ПДВ двома військовими ешелонами було перекинуто з Волгоградської області в Республіку Крим на один з військових полігонів півострова поблизу військового аеродрому "Кіровський", - йдеться в повідомленні.

Уточнюється, що в районі зосередження десантники почали проведення занять з відпрацювання наземних елементів стрибка з парашутом на тренажерах розгорнутого польового повітряно-десантного комплексу. Також на полігоні "Раєвський" під Новоросійськом військовослужбовці десантно-штурмової (гірської) дивізії ПДВ почали підготовку військових вантажів для десантування з літаків військово-транспортної авіації.

Як повідомляв Укрінформ, раптова перевірка боєготовності ЗС РФ була оголошена 25 серпня у Південному, Західному, Центральному військових округах, на Північному флоті, а також у головних командуваннях ВКС і ПДВ - і триватиме до 31 серпня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-