Прикордонники кажуть про показову активність росіян біля адмінмежі з Кримом

Прикордонники кажуть про показову активність росіян біля адмінмежі з Кримом

Укрінформ
Військовослужбовці Держприкордонслужби продовжують фіксувати активність збройних сил Росії поблизу адмінмежі з ТОТУ АР Крим та на інших напрямках.

Про це повідомляє ДПСУ.

"Минулої доби прикордонники Азово-Чорноморського регіонального управління спостерігали неподалік адмінмежі проліт вертольота Мі-8 над тимчасово окупованого територією АР Крим. Також підрозділи прикордонного відомства фіксували на окупованій території півострова показову активність військової техніки. Крім того, окупанти намагались освітлювати прожекторами позиції прикордонників, що несуть службу на даному напрямку", - йдеться у повідомленні.

Разом з тим, у зоні проведення АТО українськими військовими зафіксовано польоти 2 безпілотних літальних апаратів, які використовуються для повітряної розвідки.

А на Харківщині підрозділи Держприкордонслужби продовжували спостерігати на території Росії, поблизу кордону з Україною, роботу мобільних радіо-розвідувальних постів. За наявною інформацією, на цьому напрямку Росією розгорнуті розвідувально-сигналізаційні комплекси.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-