Росія закинула десантників

Росія закинула десантників "на навчання" в Крим

Укрінформ
На полігон "Опук" в анексованому Росією Криму окупанти перекинули підрозділи десантно-штурмової бригади Повітряно-десантних військ (ВДВ).

Як стверджують у Міноборони РФ, перекидання здійснено в ході заходів "раптової перевірки боєготовності військ", передає Інтерфакс.

"Підрозділи з'єднання ВДВ з Волгоградської області здійснили 1200-кілометровий марш комбінованим способом і прибули на полігон "Опук" (Крим), де приступили до інженерного обладнання, організації охорони та оборони нового району зосередження та підготовці до виконання навчально-бойових завдань", - йдеться в повідомленні військового відомства.

Крім того, бригада морської піхоти КФл, зробивши багатокілометровий марш в складі колон своїм ходом і на залізничному транспорті, в рамках "раптової перевірки" перекинута на полігон "Раєвський" у Краснодарському краї.

В ході маршів на незнайомі полігони десантники і морпіхи відпрацювали вантаження (вивантаження) особового складу, військової техніки, матеріальних засобів на морські пороми, а також на залізничні платформи припортових станцій навантаження (вивантаження) у Новоросійську й Керчі.

За планом, їм належить навчитися виконувати завдання в нових районах базування, відпрацювання яких ускладниться перебуванням на незнайомій місцевості й маловивченою обстановкою.

Фото: mil.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-