Стрілянина на адмінкордоні з Кримом: постраждали цивільні

Стрілянина на адмінкордоні з Кримом: постраждали цивільні

Укрінформ
Під час стрілянини у районі адміністративного кордону між материковою Україною та анексованим Кримом у ніч на 7 серпня під обстріл потрапив автомобіль із двома мирними жителями.

Про це Крим.Реалії розповів представник місцевого меджлісу села Воїнка в Криму Музафар Фукала.

За його словами, про те, що сталося, йому стало відомо від друзів, які бачилися з постраждалими. Зокрема, вони повідомили, що у хлопця, який перебував в автомобілі, потрапило чотири кулі. Дівчину, яка була з ним, відвезли в реанімацію.

«Стріляли з військового мікроавтобуса, який обганяв цивільний автомобіль. Брат потерпілого встиг зняти наслідки обстрілу на мобільний телефон. Однак співробітники Слідчого Комітету Росії, які прибули на місце, видалили ці фото- і відеоматеріали», - повідомив Фукала.

Про те, що під час стрілянини на адмінкордоні постраждали мирні жителі, повідомляє 15 серпня і російський телеканал «Дождь».

За даними журналістів, юнака і дівчину після обстрілу спочатку госпіталізували до лікарні Красноперекопська, після чого перевели в лікарню Сімферополя. За їхньою інформацією, після цього стан молодої людини погіршився, про дівчину, як і раніше, немає ніякої інформації.

У ЗМІ також повідомили, що в розпорядженні телеканалу виявилося відео, на якому знято сірий автомобіль Skoda з кримським номером. На автомобілі було безліч слідів від куль.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-