Окупанти перекинули в Крим комплекси

Окупанти перекинули в Крим комплекси "Бастіон"

Відео
Укрінформ
Окупаційна "влада" РФ в Криму перекинула на Старокримський полігон на сході Кримського півострова берегові ракетні комплекси "Бастіон".

Відео з передислокацією військової техніки було оприлюднено очевидцем в Youtube на каналі "Alim Aydamak".

Автор відзняв колону російської військової техніки, яка рухалася до Старокримського полігону. Серед техніки можна помітити щонайменше п'ять "Бастіонів", а також БТРи і вантажівки ЗС РФ.

В описі другого відео сказано, що "російські Бастіони везуть на Старокримський полігон".

Береговий ракетний комплекс "Бастіон" призначений для ураження надводних кораблів різних класів і типів зі складу десантних з'єднань, конвоїв, корабельних і авіаносних ударних груп, а також одиночних кораблів і наземних цілей в умовах інтенсивної вогневої і радіоелектронної протидії.

Раніше Кримська правозахисна група, посилаючись на свідчення місцевих жителів, повідомила, що російська влада через керченську переправу перекинула на окупований Кримський півострів велику кількість техніки військового призначення.

Нагадаємо: 7 серпня в Держприкордонслужбі України повідомили, що російські служби на території анексованого Криму з невідомих причин перестали пропускати автотранспорт і пасажирів на територію півострова. Через кілька годин російська сторона відновила пропуск на "Чонгарі".

Впродовж понеділка, 8 серпня, на адмінкордоні з окупованим Кримом в нормальному режимі працювало лише два з трьох контрольних пунктів в'їзду-виїзду: "Джанкой" ("Чонгар") і "Перекоп" ("Чаплинка").

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-