Огризко: Рішення Путіна щодо Криму - спроба

Огризко: Рішення Путіна щодо Криму - спроба "заховати півострів"

Відео
Укрінформ
Рішення президента Росії ліквідувати "Кримський федеральний округ", що охоплював окупований півострів, мало дві причини: це нездатність місцевих керувати Кримом, а також спроба Москви заховати Крим.

Про це в ефірі Радіо Свобода заявив Колишній міністр закордонних справ України Володимир Огризко.

"Тут є дві площини – внутрішня і зовнішня. Внутрішня говорить про те, що ті покидьки, які залишилися у Криму керувати після анексії, довели свою тотальну нездатність взагалі чимось керувати. Плюс корупція, розкрадання коштів… Воно вже, мабуть, довело до кипіння деяких товаришів у Москві, і вони вирішили, що цьому треба покласти край. А друга частина, зовнішня – це недолуга спроба Москви кудись заховати Крим і розчинити його в чомусь більш широкому. Мовляв, усі вимагають повернення Криму, а тепер немає такого поняття, як Крим, є частина якого федерального округу", – пояснив Огризко.

Він додав, що таке рішення Кремля "нічого реального дати не може", адже цивілізовані країни світу вважають Крим українською територією і ніколи не визнають його анексії.

Нагадаємо, в четвер президент РФ Володимир Путін підписав указ про ліквідацію "Кримського федерального округу", який охоплював окуповані українські Крим і місто Севастополь, що є окремою адміністративною одиницею, як самостійної одиниці і приєднання окупованого півострова до складу Південного федерального округу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-