Севастопольські ЗМІ піймали російського прем'єра Медведєва на брехні

Севастопольські ЗМІ піймали російського прем'єра Медведєва на брехні

Укрінформ
Севастопольські ЗМІ викрили у неправдивій інформації російського прем'єра Дмитра Медведєва, який заявив що в місті останні 25 років не будувалися і не ремонтувалися дороги.
Про це пише видання "Новости Севастополя".
"Цікаво, звідки у прем'єр-міністра така, м'яко кажучи, неперевірена інформація відносно того, що в Севастополі не будувалися і не ремонтувалися дороги?", - пишуть "Новости Севастополя".
Видання цитує слова, сказані Медведєвим під час його несанкціонованого перебування в Севастополі про "ахову ситуацію" в дорожньому будівництві.
"У вас взагалі ситуація ахова, тому що дійсно 25 років не вкладали в цю справу. Отже, якщо вже гроші сюди надходять, треба, щоб вони були якомога раціональніше витрачені", - заявив російський прем'єр.
У відповідь на це, "Севастопольские новости" нагадали, скільки дорожніх об'єктів у місті було побудовано "раніше".
"Тезу про те, що раніше все було погано, а з приходом команди губернатора все стане добре, ми чули неодноразово. Але, насправді, «раніше» все було не так вже і погано в частині будівництва і ремонту доріг, як це комусь хочеться показати зараз, щоб виправдати свою бездіяльність і розкрадання», - зазначається в публікації під красномовним заголовком «Прем'єр-міністр Медведєв навчився брехати не гірше, ніж губернатор Меняйло?».
Видання назвало перелік дорожні об'єктів, побудованих і відремонтованих у Севастополі під час підпорядкування Україні. 
"Отже, перелічимо. Будівництво дорожнього кільця з чудовою дорогою у бік 5 мікрорайону; будівництво нової дороги, яка зв'язала два райони міста - 5-й км і Дергачі; реконструкція і розширення дорожнього полотна від Сапун-гори до проспекту Перемоги, будівництво на цій ділянці дорожнього кільця і ще одного на перетині проспекту Перемоги і Лабораторного шосе. Окрім цього, дуже дорогі проекти: будівництво моста і об'їзної дороги навколо Інкермана, будівництво дворівневої розв'язки на повороті на Балаклаву і ще однієї дворівневої розв'язки в районі 7 км Балаклавського шосе, реконструкція і розширення моста в районі залізничного вокзалу", а також "проектування і початок будівництва кільцевої розв'язки в районі Хрустальового", - пише севастопольський сайт.
Він також відзначає, що клятвена обіцянка «влади» завершити до серпня 2016 року розпочате до окупації Севастополя будівництво кільцевої розв'язки на Хрустальове, обернулося новою невиразною обіцянкою під час зустрічі з Медведєвим «закінчити велику частину робіт до зазначеного терміну».
Як повідомляв раніше Укрінформ, 25 липня МЗС України висловив протест у зв'язку з візитом до окупованого Криму і Севастополя глави уряду Російської Федерації Д.Медведєва, заявивши, що РФ черговий раз проігнорувала принципи і норми міжнародного права.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-