Окупанти заборонили мітингувати біля

Окупанти заборонили мітингувати біля "офісу" Путіна в Севастополі

Укрінформ
Запланований на 22 липня в центрі Севастополя мітинг громадських діячів місцева "влада" заборонила, побоюючись за режимні об'єкти Чорноморського флоту і "офіс" Путіна. .

Про це пишуть проросійські "Севастопольські новини".

"Доводимо до відома, що на площі Нахімова розташовано ряд об'єктів з особливим режимом роботи, у тому числі, повноважне представництво президента в "Кримському федеральному окрузі" й технічне управління Чорноморського флоту Російської Федерації, у безпосередній близькості від яких проведення публічних заходів не рекомендується з метою уникнення порушення роботи вказаних органів", - йдеться у листі з "департаменту внутрішньої політики" так званого уряду Севастополя.

Активісти, у свою чергу, вважають, що відмова у проведенні мітингу в центрі міста і пропозиція про зміну місця його проведення "недостатньо обгрунтовані".

"Оскільки обгрунтовану і мотивовану пропозицію про зміну місця проведення мітингу я не отримував і якщо не отримаю її у відведений законом триденний термін, то вважаю проведення мітингу узгодженим", - заявляють активісти.

У зв'язку з цим організатори мітингу подали заявку на адресу "прокурора, начальника слідчого комітету і начальника УФСБ" з метою "забезпечення охорони громадського порядку при проведенні мітингу 22.07.2016 р. з 18.00 години до 20.00 години на пл. Нахімова у м.Севастополі".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-