Прикордонники кажуть, у Крим їздять помітно менше, ніж рік тому

Прикордонники кажуть, у Крим їздять помітно менше, ніж рік тому

Укрінформ
Протягом шести місяців ц. р. потік громадян, які прямують через адмінмежу до АР Крим, упав майже на 8% порівняно з аналогічним періодом 2015 року.

Про це інформує прес-служба Держприкордонслужби. 

«Аналіз пропускних операцій громадян та транспортних засобів у 2016 році на адміністративній межі з тимчасово окупованою територією АР Крим порівняно з 2015 роком свідчить про зменшення пасажиропотоку в обох напрямках. Загалом, за 6 місяців 2016 року потік громадян, які прямують через адмінмежу до АР Крим упав майже на 8% порівняно з аналогічним періодом 2015 року. А кількість транспортних засобів узагалі знизилась на 32%», - йдеться у повідомленні.

Крім того, протягом двох тижнів липня 2016 року, порівняно з таким же періодом минулого року, кількість громадян, які прямують до Криму, вже знизилась на 38%. Загальний аналіз показує тенденцію до зменшення кількості осіб, які їдуть з материкової частини України на півострів.

ДПСУ нагадує, що через дії окупантів, які захопили територію АР Крим, відбувається накопичення черг. Контрольні служби на суміжній стороні в досить повільному темпі пропускають транспортні засоби, що і спричиняє накопичення. У такий спосіб вони, скоріш за все, створюють видимість великого потоку громадян, які їдуть на півострів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-