Мама Афанасьєва розказала про дорожній інцидент

Мама Афанасьєва розказала про дорожній інцидент

Ексклюзив
Укрінформ
Мама кримського політв'язня Геннадія Афанасьєва не звертатиметься до поліції через розбите бокове скло автомобіля, в який, за її версією, кинули камінь.

Про це в коментарі кореспонденту Укрінформу сказала Ольга Афанасьєва.

"До поліції ми не зверталися і не будемо. Вже віддали машину на СТО, зараз нам просто не до цих розглядів. На СТО нам сказали, що найближчими днями машину вже відремонтують", - зазначила вона.

За словами Афанасьєвої, камінь в автомобіль кинули на ходу, внаслідок чого розбилося одне скло. "Ми виїхали на основну дорогу, і хтось кинув камінь, чи щось таке в автомобіль, і відразу скло розсипалося вщент. Мама моя була повністю в цих осколках. Слава Богу, що з нею нічого не сталося", - розповіла вона.

На запитання журналіста, чи пов'язує Афанасьєва неприємний інцидент з тим, що автомобіль, в якому вона їхала, був з кримськими номерами, чи існує інша версія того, що сталося, Ольга відповіла:

"Ця версія (кинули камінь через кримські номери - прим. ред.) відразу нам прийшла в голову, а так зрозуміло, що це може бути просто хуліганство. Будемо сподіватися, що це не через кримські номери".

Нагадаємо, в грудні 2014 року Московський міськсуд визнав Геннадія Афанасьєва винним у тероризмі за кількома статтями і засудив до семи років позбавлення волі з відбуванням покарання у колонії суворого режиму.

У червні цього року відбувся обмін незаконно засуджених у Росії українців Геннадія Афанасьєва і Юрія Солошенка на одеських сепаратистів Олену Глищинську і Віталія Діденка. Після прибуття в Україну Афанасьєв, який пережив у в'язниці побої і тортури електричним струмом, подав до Європейського суду з прав людини позов на російське правосуддя за тортури, пережиті під час ув'язнення в Росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-