На конкурсі

На конкурсі "Міс Всесвіт" Україну представить кримчанка

Укрінформ
На конкурсі "Міс Всесвіт", який відбудеться за три місяці, Україну представлятиме кримчанка Олена Сподинюк.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили в оргкомітеті конкурсу "Міс Україна Всесвіт".

"Переможницею фіналу 10-го ювілейного конкурсу краси "Міс Україна Всесвіт"-2016 стала 18-річна киянка з Криму Олена Сподинюк. Наступним етапом роботи всієї команди Оргкомітету стане активна підготовка переможниці до участі в міжнародному конкурсі "Міс Всесвіт"-2016 і три місяці напруженої підготовки до такого відповідального заходу", - повідомив речник конкурсу Юрій Гулевич.

Олена була наймолодшою з усіх 15-ти учасниць конкурсу краси "Міс Україна Всесвіт"-2016. Вона вперше брала участь в подібному конкурсі і свою перемогу в ньому вважає "першою великою перемогою в житті".

На запитання, чому вирішила брати участь в конкурсі, переможниця відповіла, що це рішення прийшло під впливом землячки Джамали.

"Рішення брати участь в конкурсі "Міс Україна Всесвіт" у мене з'явилося під впливом моєї землячки з Криму -  Джамали. Вона переїхала в Україну і багато чого тут добилася. Її перемога на Євробаченні ще більше переконала мене в правильності мого вибору", - цитує Сподинюк офіційний сайт Національного комітету "Міс Україна Всесвіт".

За словами дівчини, найбільший вплив на неї мала мама. Завдяки їй вона багато читає і займається спортом.

"Я дуже пишаюся своїми досягненнями в спорті. У 12 років я потрапила в молодіжний олімпійський резерв України. Я професійно грала в гандбол 5 років", - розповіла Олена.

Останні п'ять років дівчина професійно займалася гандболом і попереду на неї чекала блискуча спортивна кар'єра, але вона прийняла рішення вступати до Київського національного університету культури та мистецтв.

Кримчанка повідомила, що має намір і далі "працювати над собою, щоб принести перемогу Україні.

"Спробую зробити все, як Джамала, щоб привезти перемогу в Україну", - сказала вона.

Сьогодні у власниці корони королеви краси з'явилося нове захоплення - вона почала освоювати нелегке мистецтво японського танцю з віялом. Крім того, свій вільний час Олена присвячує дресируванню двох своїх собак - добермана Бостона і далматинця Найка. Раз на тиждень усе  сімейство обов'язково вирушає на денну прогулянку до лісу, причому незалежно від погоди й температури.

Фінал конкурсу "Міс Україна Всесвіт" пройшов у Києві 29 червня. Як повідомили в оргкомітеті, до п'ятірки найвродливіших дівчат України, окрім Олени Сподинюк, увійшли Юлія Гершун з Дніпра, Юлія Захарова з Києва, Катерина Губрієнко з Вінниці, Ольга Мубарашкіна з Києва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-