На Чонгарі - черга автівок до Криму через дії російських служб

На Чонгарі - черга автівок до Криму через дії російських служб

Укрінформ
Дії російських служб у Криму, у пункті пропуску, що знаходиться навпроти українського контрольного пункту в'їзду-виїзду (КПВВ) "Чонгар", призвели у п'ятницю до створення черги автомобілів, які прямують на півострів з материкової України.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив помічник начальника Азово-Чорноморського регіонального управління Державної прикордонної служби України з питань взаємодії із засобами масової інформації Максим Сорока.

"Сьогодні через дії російських служб у так званому пункті пропуску, що знаходиться навпроти українського КПВВ "Чонгар" створилась черга з транспортних засобів, що прямують у Крим з материкової України. За інформацією громадян, які перетинають адміністративну межу, російські служби проводять ретельний огляд та вибірково копіюють усі документи осіб – паспорти, документи на автомобілі.

Через такі дії уповільнився рух транспортних засобів - на адмінмежі з тимчасово окупованою територією АР Крим накопичилось близько 70 автомобілів", - повідомив Сорока.

На території Херсонщини на адмінкордоні з Кримом знаходяться три контрольні пункти в'їзду-виїзду - "Чаплинка" і "Каланчак" (Каланчацький район) та "Чонгар" (Генічеський район).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-