У Києві пройшла студентська акція до Дня депортації:

У Києві пройшла студентська акція до Дня депортації: "Ми – кримські татари"

Фото
Укрінформ
Студентська рада при Міністерстві інформаційної політики України провела в Києві біля Червоного корпусу Київського національного університету імені Тараса Шевченка акцію на підтримку вшанування річниці депортації кримських татар.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства інформаційної політики України.

"18 травня Студентська рада при Міністерстві інформаційної політики України, біля Червоного корпусу КНУ імені Тараса Шевченка, до річниці депортації кримських татар провела акцію за підтримки Студентського парламенту КНУ", - йдеться в повідомленні.

Молодь створила живу інсталяцію у вигляді кримськотатарського герба, щоб продемонструвати свою підтримку корінному народу. Під час акції студенти скандували гасло «18 травня ми всі - кримські татари». У руках в них також були портрети кримських татар, які пережили депортацію.

Як повідомляв Укрінформ, у квітні 2016 року при Міністерстві інформаційної політики України створено Студентську раду, яка є дорадчим органом. Завдання ради - напрацьовувати та подавати до відомства фахові рекомендації до законодавства в сфері інформаційної політики, а також забезпечення незалежного інформаційного простору і налагодження комунікації між міністерством та громадянським суспільством.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-