В Укрінформі стартує проект

В Укрінформі стартує проект "Крим"

Укрінформ
Сьогодні, 18 травня, у день пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу, на сайті Укрінформу стартує новий інформаційний проект – рубрика "Крим".

Проект здійснюватиметься за підтримки Міністерства інформаційної політики України.

"Дуже символічним є факт, що "Укрінформ – Крим" стартує у такий важливий день – День пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу. Сьогодні, коли кримські татари згадують на жалобних мітингах усіх, хто постраждав від сталінської депортації 1944 року, ми солідаризуємося з ними, відчуваємо їхній біль і шануємо їхніх загиблих", - сказав генеральний директор Укрінформу Олександр Харченко.

Оперативні новини, аналітика, коментарі та прогнози фахових експертів, інтерв`ю з авторитетними людьми складуть основу рубрики. Інфографіка та мультимедійні проекти доповнять її, допоможуть агентству оперативно та якомога повніше інформувати світ про щоденну ситуацію в Криму, що перебуває під російською окупацією. Ініціатори проекту прагнуть розповісти якнайширшій аудиторії про численні порушення прав корінного народу Криму – кримських татар, які чинить сьогодні на території півострова окупант.

Передбачається, що у рубриці "Укрінформ – Крим" виходитимуть не лише інформаційні матеріали, а й інтерв’ю, коментарі політиків, правозахисників, громадських діячів, лідерів національного руху кримських татар. Ми прагнемо, щоб "Укрінформ – Крим" став потужним інформаційним майданчиком для суспільних ініціатив, спрямованих на повернення Криму в Україну, а також для надання правової, медіа-комунікативної допомоги українським громадянам, які залишилися на території окупованого півострова.

Водночас "Укрінформ - Крим" показуватиме, які кроки робить влада для повернення Криму в Україну, для його інформаційної реінтеграції.

Віримо, що наші інформаційні матеріали потрібні тим українським громадянам, які живуть нині в Криму і потерпають від репресій окупанта.

Матеріали проекту "Укрінформ - Крим" дивіться тут.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-