Пункт пропуску

Пункт пропуску "Чонгар" тимчасово закрили

Укрінформ
Сьогодні, 18 травня, пункт пропуску "Чонгар" на адміністративному кордоні між Херсонською областю та Кримом буде закрито для проходу й проїзду з 13.00 до 18.00.

Про це з посиланням на главу Генічеської райдержадміністрації Олександра Воробйова повідомляють Крим.Реалії.

"Олександр Воробйов... повідомив, що 18 травня з 13 до 18 годин не здійснюватиметься пропуск громадян і транспорту через КПВВ "Чонгар", - зазначається у повідомленні.

Такі заходи безпеки пов'язані з проведенням Дня пам'яті жертв геноциду кримськотатарського народу. Сьогодні у Генічеському районі, у місцях компактного проживання вимушених переселенців з Криму планується низка траурних заходів, у тому числі автопробіг: о 14:00 автоколона вирушить до адмінкордону з анексованим Кримом і біля контрольного пункту "Чонгар" о 16:00 пройде мітинг.

У Головному управлінні Національної поліції України у Херсонській області зазначили, що охорону порядку та безпеку у Генічеському районі сьогодні здійснюють 211 співробітників поліції і 60 військовослужбовців. Ще 170 поліцейських знаходяться у резерві.

Рота патрульної служби поліції особливого призначення "Херсон" охороняє важливі об'єкти. Безпеку дорожнього руху у місцях проведення заходів і під час автопробігу забезпечують 14 поліцейських.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-