Після вказівки з Києва сепаратиста відпустили до Криму - Іслямов

Після вказівки з Києва сепаратиста відпустили до Криму - Іслямов

Укрінформ
На адмінкордоні з Кримом зі штрафмайданчика відпустили Bentley "регіонала" Олександра Мельника, яка 22 квітня була затриманий на КПВВ "Каланчак".

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав організатор цивільної блокади Криму Ленур Іслямов.

"Начальник поліції Каланчака Андрій Леонідович відпустив автомобіль після втручання прокурора Каланчака, якому телефонували з Києва високопосадовці", - написав Іслямов.

Він нагадав, що раніше в ЗМІ громадське формування "Аскер" повідомило, що затримали автівку Мельника на адмінкордоні, якою керував не власник авто та без довіреності українського зразка - на машину було видене доручення, оформлене згідно з законодавством Російської Федерації. Активісти склали відповідний рапорт та передали машину поліції Каланчака, яка розмістила машину на штрафмайданчику.

"Вони пропустили на материк автомобіль за дорученням, виданим окупантом! В той час, як тисячі людей по одну та другу сторону від адмінмежі мучаться з довідками, довіреностями, фотографіями, або взагалі наявністю в сумці коробки цукерок, тут - будь-ласка, як в старі добрі часи!" - написав Іслямов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-