Стрілянина в Гідропарку: поранені трое чоловіків

Стрілянина в Гідропарку: поранені трое чоловіків

Укрінформ
У Києві внаслідок конфлікту в Гідропарку постраждало троє чоловіків, двох зловмисників, які розпочали бійку із застосуванням зброї, поліцейські затримали.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

«Близько 22-ї години до чергової частини Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення про те, що на території Гідропарку невідомий влаштував стрілянину. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група районного управління, а також групи швидкого реагування. По прибуттю правоохоронці встановили особи двох громадян - 37-річних мешканців міст Києва та Броварів, які під час бійки у кафе застосували зброю. У результаті троє чоловіків, двоє киян та мешканець Чернігівщини, отримали поранення голови, грудної клітки та інших частин тіла. Після надання першої допомоги потерпілих госпіталізували. Їх життю нічого не загрожує», - йдеться у повідомленні.

Під час огляду місця події поліцейські виявили предмет, схожий на пристрій для відстрілу гумовими кулями ПМ-РФ, та 10 гільз. Їх вилучили та направили на експертні дослідження, а зловмисників затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, кримінальне провадження розслідується за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Чоловікам загрожує до семи років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-