Бюро безоплатної правової допомоги вже є в усіх районах Київщини - голова теруправління юстиції

Бюро безоплатної правової допомоги вже є в усіх районах Київщини - голова теруправління юстиції

Укрінформ
Упродовж 2016 року в кожному районі Київської області були створені бюро безоплатної правової допомоги, де громадяни мають змогу отримати безкоштовну юридичну консультацію.

Про це під час прес-конференції в Укрінформі розповів начальник Головного територіального управління юстиції у Київській області Олексій Шевченко.

«Тепер у кожному районі Київської області працює Бюро безоплатної правової допомоги, до яких може прийти будь-який громадянин, отримати безкоштовно фахову юридичну допомогу і таким чином бути юридично захищеним», - зазначив він.

У свою чергу, директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Київській області Олександр Позняк додав, що таких бюро на Київщині наразі діє 22.

Водночас він підкреслив, що спеціалісти цих бюро поки можуть надавати правову допомогу лише щодо нескладних справ, таких як розлучення, стягнення аліментів тощо, щодо яких уже є типові рішення. При цьому він зауважив, що у 2017 році планується створити мережу навчальних центрів для фахівців бюро й якість надання безоплатної правової допомоги громадянам має підвищитися.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-