Київенерго показало будинок, де мешканці отримали 8 тисяч за опалення

Київенерго показало будинок, де мешканці отримали 8 тисяч за опалення

Фото
Укрінформ
ПАТ «Київенерго» у ході інспекції будинку, мешканці якого отримали платіжку на суму майже 8 тисяч гривень за опалення, виявило факти несанкціонованого обігріву підвальних приміщень, де розташована приватна клініка, а також добудованих жителями балконів і мансард.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

«Вчора соцмережі активно обговорювали платіжку в майже 8 тис. грн за опалення мешканки будинку на вул. Кирилівській, 15. Вчора і сьогодні вранці ми перевіряємо нарахування, обстежуємо будинок і не втрачаємо надії потрапити до квартир і підвального приміщення, щоб виявити причини аномально великих обсягів споживання тепла за лічильником цього будинку у порівнянні з задекларованою власниками та ЖЕО опалювальною площею», - поінформувала компанія.

За цей час наші тепловики виявили серйозні факти порушень правил теплопостачання, про які ми сьогодні поінформували міську владу і НКРЕКП.

Як свідчать документи на будинок, постачання тепла здійснюється всього семи споживачам: шістьом квартирам загальною опалювальною площею 397,8 кв. м та вбудованому (комерційному) приміщенню, де розташована приватна клініка опалювальною площею 201,9 кв. м.

Нарахування за опалення цих шести квартир і приватної клініки здійснюється за одним будинковим лічильником. За вказаний у платіжці період за опалення (з 25 листопада по 30 грудня) будинок спожив 27,27 Гкал.

«Під час перевірки ми виявили ознаки опалення підвального приміщення та добудованих мешканцями будинку мансард та балконів (на фото). Ми чекаємо дозволу на обстеження підвалу, житлових приміщень і клініки, щоб з’ясувати реальну опалювальну площу цього будинку. Лише після цього зможемо відповісти на питання про те, яким буде перерахунок для мешканців будинку»,  - розповіли у Київенерго.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-