Динамо - Бешикташ: 2000 поліцейських охоронятимуть порядок у Києві

Динамо - Бешикташ: 2000 поліцейських охоронятимуть порядок у Києві

Укрінформ
Під час проведення футбольного матчу Ліги чемпіонів УЄФА між командами "Динамо" (Київ) та "Бешикташ" (Стамбул) безпеку уболівальників забезпечать понад 2000 правоохоронців.

Про це інформує прес-служба столичної поліції.

"Посилені наряди поліції нестимуть службу на прилеглих до стадіону територіях, зупинках громадського транспорту та у метрополітені. Окрім цього співробітники патрульної поліції забезпечуватимуть безпеку дорожнього руху транспорту та пішоходів на вулицях, наближених до проведення спортивного заходу", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці закликають уболівальників, мешканців і гостей столиці не порушувати закон, дотримуватися встановлених правил поведінки та сприяти працівникам поліції в охороні правопорядку.

Як повідомляв Укрінформ, з 6 на 7 грудня роботу метрополітену буде подовжено на одну годину. Крім того, 6 грудня з 20:45 до 21:45 станція "Олімпійська" буде закрита на вхід і вихід, "Палац спорту" на вихід, а "Площа Льва Толстого" на вхід. На час закриття поїзди слідуватимуть повз станцію "Олімпійська" без зупинки. Після закінчення футбольного матчу можливе обмеження для пасажирів на вхід до цих станцій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-