У Кличка нагадали киянам про заборону феєрверків на свята

У Кличка нагадали киянам про заборону феєрверків на свята

Укрінформ
Столична влада просить киян та гостей міста дотримуватись виконання рішення Київської міської ради про заборону використання піротехнічних засобів під час новорічних святкувань.

Про це під час прес-конференції в Укрінформі, яка присвячена презентації програми новорічно-різдвяних святкувань у столиці, повідомила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко.

"Ми наполягаємо на виконанні рішення Київської міської ради про заборону використання піротехнічних засобів. Тобто, поки в нас така складна ситуація в країні, ми заборонили використання салютів, петард під час свят і ми сподіваємося, що це рішення буде на 100% виконано", - сказала Старостенко.

За її словами, в рамках новорічно-різдвяних заходів КМДА підготувала 21 унікальний новорічний захід. "Ми підготували 21 цікавий унікальний новорічно-різдвяний захід. Цього року кілька важливих локацій, Контрактова і Поштова площі. Новинками є те, що у нас будуть фотозони на Хрещатику та Поштовій площі. Новорічні заходи будуть відбуватися в центральному ландшафтному парку біля Маріїнського парку, також на Співочому полі буде багато заходів. У кожному районі Києва відбудуться новорічно-різдвяні заходи", - розповіла вона.  

Крім того, Старостенко повідомила, що столична влада підготувала безкоштовну новорічну програму для 1,5 тис. дітей-сиріт. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-