У Києві розшукують

У Києві розшукують "комунальницю", яка напала на пенсіонерку з шокером

Укрінформ
Поліція розшукує розбійницю, яка під виглядом працівника комунальної служби напала на киянку у її квартирі з метою пограбування.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва. 

«О 15:40 в поліцію із заявою звернулася 66-річна мешканка квартири на проспекті Гагаріна: 15 хвилин тому на неї напала невідома жінка. Слідчо-оперативній групі Дніпровського управління поліції потерпіла розповіла: по домофону зателефонувала жінка, назвалася й повідомила, що власники квартири мають заборгованість у розрахунках за воду та світло. Почувши у відповідь, що всі платежі сплачені, візитерка попросилася перевірити лічильники. Пенсіонерка впустила жінку і поплатилася за необачність: щойно вона зайшла до квартири, схватила господиню за волосся і вдарила електрошоком у шию. При цьому погрожувала і вимагала гроші та золото. Виникла сутичка. Потерпіла здалася і погодилася віддати цінності, але, щойно нападниця втратила пильність, пенсіонерка виштовхала її з помешкання і зачинила двері. Після цього викликала поліцію та лікарів», - йдеться у повідомленні.

Постраждалій надали необхідну медичну допомогу на місці. Правоохоронці опитали жінку й сусідів, оглянули місце скоєння злочину, вилучили речі розбійниці, які під час боротьби залишилися у помешканні. Жителі будинку надали поліцейським відео з камер спостереження у під'їзді.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, кримінальне провадження розпочато за ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці проводять комплекс оперативно-розшукових заходів щодо встановлення особи зловмисниці та її місцезнаходження.

Розшукується жінка віком 40-45 років з короткою зачіскою, має темне рідке волосся, зріст близько 165 см, повної тілобудови. Була вдягнена у пухове пальто сірого кольору.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-