У Київраді скликають комісію щодо нового будівництва на Андріївському узвозі

У Київраді скликають комісію щодо нового будівництва на Андріївському узвозі

Укрінформ
Заступник голови комісії Київради з питань містобудування, архітектури й землекористування Олександр Харченко скликає засідання комісії, щоб розглянути питання щодо будівництва на Андріївському узвозі.

Про це він написав у Фейсбуці.

"Ангар на Андріївському узвозі. До мене, як заступника голови комісії Київради з питань містобудування, архітектури й землекористування, звернулись кияни з вимогою невідкладно втрутитись в ситуацію навколо спорудження незрозумілої "потвори" на Андріївському узвозі: Київського драматичного академічного театру на Подолі. Я сам не вірив, що комусь прийде в голову дозволити збудувати "таке" в серці, візитівці столиці!" - зазначив Харченко.

Він розповів, що не є архітектором, проте має загальне уявлення про відповідність споруди "загальному архітектурному ансамблю".

"Люди добрі, усі, хто це замовляв, проектував, погоджував, надавав дозволи, ви взагалі адекватні? Зараз же ініціюю проведення невідкладного засідання нашої постійної комісії, на яке викличемо усі причетні структури виконавчої влади столиці. Хтось має відповісти за потвору в серці Києва", - додав він.

Він закликав колег зібратися в середу, 30 листопада о 10:00 "для заслуховування звітів виконавчих органів щодо законності й адекватності спорудження "такої краси" на Андріївському узвозі".

Фото: Ярослав Ємельяненко‎

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-