Затриманих в акціях у Києві немає - поліція

Затриманих в акціях у Києві немає - поліція

Укрінформ
В результаті акцій в центрі Києва, приуроченим до річниці Революції Гідності, поліція нікого не затримувала.

Про це у понеділок кореспонденту Укрінформу розповів керівник Головного управління Нацполиции в місті Києві Андрій Крищенко.

"Все пройшло як ви самі бачили, але нікого не затримали. Загалом постраждали троє людей, однак найбільше - дівчинка 1995 року народження. Вона необережно вилізла на парапет біля Ощадбанку Росії (підземного пішохідного переходу біля станції метро пл. Льва Толстого - ред.) і впала вниз. Вона отримала важкі пошкодження", - сказав він.

За словами Крищенка, за фактом нападу на будівлі на площі Льва Толстого поліція проводить слідчі дії, слідчий безпосередньо оглядає місце події, після чого кваліфікація правопорушення буде узгоджуватися з процесуальным керівником.

"Думаю, що буде 296 "хуліганство" та умисне знищення майна", - сказав він.

Крищенко зауважив, що коли слідчі встановлять осіб причетних до нападів і зберуть всі докази, буде встановлена роль, ступінь провини і форма співучасті кожного з тих, хто брав участь у погромах.

Він також повідомив, що громадський порядок на Майдані в понеділок забезпечували близько 6 тисяч правоохоронців Нацполіції та Нацгвардії.

У той же час, керівник столичної поліції вважає, що правоохоронці відпрацювали добре на заходах, приурочених річниці Революції Гідності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-