У Києві на Хрещатику перевіряють чоловіка з «чорним предметом»

У Києві на Хрещатику перевіряють чоловіка з «чорним предметом»

Укрінформ
Станом на 11:08 у Києві на вулиці Хрещатик правоохоронці зупинили для перевірки чоловіка, у якого був невідомий чорний предмет. Патрульні поліції обгородили місце події. Працює вибухотехнічна служба.

Про це інформує Відділ комунікації поліції Києва.

"На вул. Хрещатик між будівлями Центрального універмагу та КМДА правоохоронці зупинили для перевірки чоловіка, у якого був невідомий чорний предмет. Патрульні поліції обгородили місце події. Ближче ніж на 50 метрів громадянам не дозволяють підходити. Працює вибухотехнічна служба", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ,  21 листопада в усіх регіонах України пройде близько 380 масових заходів. Підрозділи Національної поліції та Національної гвардії вже працюють у посиленому режимі. Для забезпечення публічного порядку буде залучено майже 15 тисяч поліцейських та 3 тисячі нацгвардійців.

Зокрема, у Києві задіяно до 6 тисяч правоохоронців, будуть посилені групи кінологічної служби, вибухотехнічної служби, провидитиметься поверхнева перевірка. У центрі столиці створено 12 контрольних пунктів, де також будуть задіяні кінологи, поліція, металодетектори.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-