З банківських скриньок у Києві викрали гроші та 25 мобільних

З банківських скриньок у Києві викрали гроші та 25 мобільних

Укрінформ
До столичної поліції по допомогу звернулися двоє осіб, які повідомили про зникнення грошей та майна, що тимчасово зберігалося в орендованій скриньці.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

«Зі слів однієї потерпілої, ще влітку вона орендувала сейф-скриньку, уклавши письмовий договір. Зі слів жінки, вона зберігала там близько 200 тисяч гривень, 10 тисяч доларів США та іншу валюту. Коли прийшла знову покласти заощадження, виявила відсутність своїх коштів. При цьому наголосила, що скринька видимих пошкоджень не має. Інша громадянка у розмові з працівниками поліції зазначила: із банківської комірки в неї зникли 25 мобільних телефонів. Кілька днів тому вона поклала їх на збереження, а коли прийшла забирати, їх уже не було. Потерпіла повідомила, що ключ від скриньки постійно зберігала у себе і не губила», - йдеться у повідомленні.

Працівники поліції відібрали пояснення у співробітників банку, вивчили відео з камер спостереження. Наразі встановлюються всі обставини скоєного злочину.

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато кримінальні провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування у справі триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-