Кличко заявив, що столичні магістралі та мости очистили від снігу

Кличко заявив, що столичні магістралі та мости очистили від снігу

Укрінформ
Ключові транспортні магістралі столиці очищені від снігу, комунальники продовжують роботу, місто повертається до нормального життя. 

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко у ефірі Радіо Свобода, повідомляє прес-служба КМДА 

"У Києві 1667 км доріг, і нам потрібно було прибрати їх у дуже короткий термін. Можу сказати, що ключові транспортні магістралі, траси, мости очищені від снігу, посипані піском та сіллю. Залишається прибрати двори і маленькі вулиці. Але головне - місто повертається до звичного ритму життя", - підкреслив Кличко.

Мер Києва зазначив, що до прибирання снігу у столиці задіяли 386 одиниць тільки снігоприбиральної техніки. Він подякував комунальникам, які протягом останньої доби працювали у режимі нон-стоп.

Окрім того, як заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв під час інспекції стану доріг та в'їздів до столиці, за добу "Київавтодор" використав майже 3 000 тонн солі та 2 000 тонн піщано-соляної суміші.

"Триває обмеження в'їзду великогабаритного транспорту до столиці. "Київавтодор" працює безперервно, і, як ми бачимо, основні магістралі столиці розчищені", - зазначив Пантелеєв.

Наразі в роботі комунальні служби максимально використовують механізацію для прибирання снігу. У дворах та проїздах працюють 4,6 тисяч двірників. За інформацією управління з питань надзвичайних ситуацій Департаменту благоустрою та збереження природного середовища КМДА, за добу випало 20 см снігу.

"Загалом у штатному режимі працює 600 одиниць спецтехніки, які упродовж усієї ночі безперервно очищали дороги міста від ожеледі. Наразі у столиці працює понад 300 одиниць снігоприбиральної техніки "Київавтодору" та 173 одиниці техніки ЖЕО", - повідомляють в КК "Київавтодор" .

За прогнозом українського Гідрометцентру, 14 листопада у Києві хмарно, невеликий сніг, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с, температура повітря 1-3° морозу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-