Київавтодор готовий прибирати сніг

Київавтодор готовий прибирати сніг

Укрінформ
Підприємства комунальної корпорації "Київавтодор" готові до роботи у цілодобовому режимі та забезпечені необхідною кількістю посипальних та паливно-мастильних матеріалів.

Про це повідомляє прес-служба корпорації на сторінці у Фейсбуці. 

"Наразі підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» уважно слідкують за прогнозом та у разі необхідності готові негайно розпочати роботи з прибирання снігу з доріг та вулиць столиці", - йдеться у повідомленні. 

Зокрема, за прогнозами Укргідрометцентру, у неділю, 13 листопада, у Києві очікується різке погіршення погодних умов, зокрема пониження температури повітря, сніг та сильний вітер.

"Київавтодор" звертається до киян з проханням на період погіршення погодних умов, за можливості, не користуватися власним авто, а віддати перевагу громадському транспорту, а також просить водіїв бути уважними на дорогах та не залишати свої авто на узбіччях вулиць і доріг, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки. 

До роботи у осінньо-зимовий період підприємствами комунальної корпорації «Київавтодор» було підготовлено 380 од. спеціальної техніки, у тому числі 318 од. снігоприбиральної техніки. Крім того, на випадок затяжних снігопадів підписано договори на залучення 183 од. техніки сторонніх організацій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-