Київ отримав десять нових тролейбусів за кредитом ЄБРР

Київ отримав десять нових тролейбусів за кредитом ЄБРР

Укрінформ
Київ отримав у рамках кредитної угоди з Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР) 10 нових сучасних тролейбусів ЛАЗ.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

"До кінця року Київ отримає ще 11 одиниць. Це сучасні тролейбуси з низькою підлогою, які будуть зручними для киян із особливими потребами", - сказав мер Києва Віталій Кличко під час ознайомлення з новою технікою у тролейбусному депо №1.

Він зазначив, що окрему увагу столична влада приділяє готовності снігоприбиральної техніки. "Загалом на цей сезон столична влада має 380 одиниць спеціалізованої техніки. Це нова і капітально відремонтована техніка для зимового утримання, ремонту асфальтобетонного покриття, виконання будівельних робіт, нанесення дорожньої розмітки, а також інша спеціальна техніка", - розповів мер.

Крім того, Кличко наголосив на необхідності добудови Подільсько-Воскресенського мосту.

"Усі мости у Києві дуже навантажені. Я обіцяв троєщинцям і киянам за свою каденцію цей міст побудувати. 11 млрд грн вартість мосту. 4 млрд грн вкладено раніше, 7 млрд грн ще нам потрібно. Ми ведемо переговори з німецькою стороною, залучили німецьких фахівців, вони вже виділили 200 тис. євро на фінансову і технічну експертизи мосту. Будемо разом знаходити і залучати інвестиції. Але ми також розраховуємо на підтримку держави, адже це один із найважливіших інфраструктурних об’єктів столиці», – додав він. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-