У Києві через негоду дорожники працюють у посиленому режимі

У Києві через негоду дорожники працюють у посиленому режимі

Укрінформ
У зв’язку із погіршенням погодних умов фахівці шляхово-експлуатаційних підприємств комунальної корпорації "Київавтодор" обстежують вулично-дорожню мережу та, у разі необхідності, проводять превентивну обробку дорожнього покриття для запобігання виникнення слизьких ділянок.

Про це повідомила прес-служба КМДА

"Таку обробку дорожнього покриття посипальними матеріалами здійснено на мостах через р. Дніпро та на ділянках вулиць зі складними умовами руху", - йдеться у повідомленні. 

Комунальна корпорація слідкує за ситуацією та, у разі ускладнення погодних умов і збільшення опадів у вигляді мокрого снігу, задіюватиме необхідну кількість техніки, щоб забезпечити безпечні умови руху вулицями і дорогами столиці.

Зокрема, з 1 листопада, для забезпечення безпеки дорожнього руху у випадку різкого погіршення погодних умов, усі шляхово-експлуатаційні підприємства комунальної корпорації "Київавтодор" переведені на цілодобове чергування.

Так, у дві зміни цілодобово чергують 109 снігоочищувачів, 109 солерозкидувачів, 62 трактори зі снігоочисним обладнанням, 32 навантажувачі посипальних матеріалів, 6 снігонавантажувачів, а також 15 одиниць багатофункціональної техніки, яку нещодавно Київ отримав із Німеччини.

Усі підприємства корпорації мають необхідний запас посипальних, паливно-мастильних матеріалів для безперебійної роботи та оперативної обробки вулично-дорожньої мережі на випадок снігопадів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-