Столична влада планує наступного року реконструювати до 300 км доріг

Столична влада планує наступного року реконструювати до 300 км доріг

Укрінформ
У 2017 році столична влада планує реконструювати до 300 км доріг і привести до ладу транспортні розв'язки міста.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

"2016 рік став для Києва початком масштабної реконструкції столичних доріг, які вже тривалий час потребували перебудови та ремонту. Впродовж року ми відремонтували близько 200 км доріг, і на цьому спинятися не збираємося. 2017 рік має стати ще успішнішим у цій сфері – ми плануємо реконструювати до 300 км столичних доріг і привести до ладу транспортні розв’язки столиці. Транспортна розв’язка в місці примикання вул. Старонаводницької і вул. Лаврської до бульвару Дружби народів стане однією з перших, яку ми реконструюємо в рамках покращення транспортної системи міста", – зазначив директор Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Сергій Майзель.

Замовником робіт визначено КК «Київавтодор», яка має в установленому законодавством порядку визначити генеральні проектну та підрядну будівельну організації, розробити проектну документацію, провести та затвердити її експертизу.

Виконання зазначених робіт дозволить збільшити пропускну спроможність бульвару Дружби Народів з 22 000 авто/добу до 35 000 авто/добу, поліпшить обслуговування населення громадським транспортом, позитивно вплине на екологічний стан за рахунок ліквідації заторів, розвантажить рух транспортної ділянки з центральної частини міста у напрямку лівого берега.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-