Київ отримає 15 нових карет швидкої допомоги

Київ отримає 15 нових карет швидкої допомоги

Укрінформ
До кінця року автопарк "Київмедспецтрансу" отримає 15 нових карет швидкої допомоги, обладнаних за найвищими стандартами.

Про це повідомляє прес-служба міського голови.

"До кінця поточного року автопарк «Київмедспецтрансу» планується оновити на 15 нових карет швидкої допомоги, оснащеними за сучасними вимогами. На цьому ми не будемо зупинятися і плануємо повністю оновити спеціальний та спеціалізований медичний транспорт Києва, аби кияни отримували сервіс європейського рівня", - наголосив Кличко.

Він зазначив, що одним із пріоритетних напрямків діяльності міської влади є розвиток галузі охорони здоров’я в столиці. І головним  завданням на сьогодні є поліпшення якості та доступності медичної допомоги для кожного киянина та гостя нашого міста.

"Транспортне забезпечення виконання медичних викликів від столичних мешканців – один з головних факторів. Саме тому за кошти міського бюджету ми придбали 100 спецавтомобілів марки Ford Fiesta. Це дозволило повністю забезпечити медспецтранспортом первинну та вторинну ланки медичної галузі столиці", - підкреслив мер.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-